ROMÂNIA BREAKING NEWS

Video: Armata Ucraineană, tradată la nivel înalt !

Șoc ! un ofițer al spionajului ucrainean a dezvăluit în premieră că separatiștii proruși din estul Ucrainei știu fiecare mișcare a militarilor implicați în Operațiunea antiteroristă. Asta Se întâmplă pentru că „cineva din cadrul cartierului general este trădător”.

„De fiecare dată când organizăm o operațiune suntem așteptați de inamic. Cine ne trădează? Noi nu știm cine-s trădătorii, iar din acest motiv avem multe rateuri. Vă spun sincer că suntem vânduți pentru niște copeici. Ni se dau indicații pe care le îndeplinim, dar în același timp pierdem oameni. De ce mereu suntem așteptați? Nu ne mai vindeți secretele, nu ne mai vindeți atunci când mergem în operațiuni de eliberare a teritoriului Ucrainei de „omuleții verzi”, a declarat ofițerul.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.