ROMÂNIA BREAKING NEWS

VIDEO! Act barbar. O româncă a fost înjosită și lovită cu pietre de un grup de elevi irlandezi.

VIDEO! Act barbar. O româncă a fost înjosită și lovită cu pietre de un grup de elevi irlandezi.

„Tu nu ești o față. Ești un imigrant, nu ar trebui să fii în țara asta”.

O româncă a fost abuzată verbal în Irlanda de Nord, fiind jignită pentru originea sa. Agresorii i-au strigat femeii că nu are ce căuta în țara lor, numind-o „atacator sinucigaș”, scrie publicația Belfastlive.co.uk. Românca mergea pe o stradă din regiunea Antrim, când trei elevi au apărut de nicăieri și au început să-i adreseze cuvinte injurioase.

Liceenii au filmat întreaga scenă, iar în imagini se poate observa cum femeia încearcă să țină piept atacului verbal venit din partea grupului. Gestul tinerilor a fost condamnat de consilierii locali, care au subliniat că oamenii din Antrim îi primesc cu brațele deschise pe imigranți. „Este șocant și neplăcut să vedem cum această femeie este abuzată verbal. Sper că și-a revenit după acest episod”, a precizat și primarul Noreen McClelland, citat de romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: