ROMÂNIA BREAKING NEWS

Victorie de senzație! CFR Cluj a învins-o pe Celtic cu 2-0

Victorie de senzație! CFR Cluj a învins-o pe Celtic cu 2-0

Surpriză pe Cluj Arena. CFR Cluj a învins echipa scoțiană Celtic cu scorul 2-0, și s-a calificat în șaisprezecimile de finală din Europa League. Lazio a pierdut la Rennes, scor 0-2. Antrenorul lui Celtic, Simone Inzaghi a ironizat modul în care s-a desfășurat partida din România.

Celtic era sigură de primul loc în grupă înaintea partidei de la Cluj, iar fanii scoțieni le cereau favoriților să facă în așa fel încât italienii să rămână acasă, din cauza incidentelor violente petrecute la meciul Lazio – Celtic. Din Franța, Inzaghi a contestat corectitudinea meciului jucat la Cluj.

„Probabil în prima repriză ar fi trebuit să facem mai mult, în a doua nu am început rău, dar în România nu se juca fotbal, așa că am început să schimb jucătorii. Calificarea noastră nu a fost pierdută la Rennes. Trebuia să jucăm mai bine alte partide, nu am obţinut puncte suficiente. Nu am avut o grupă simplă, deoarece Celtic şi Rennes sunt puternice, dar s-a calificat Cluj. Regretele sunt pentru rezultatele din alte partide”, a declarat Simone Inzaghi conform Gazzetta.it.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: