ROMÂNIA BREAKING NEWS

Victor Șelin îi ia locul lui Voronin la sefia PCRM

Victor Șelin îi ia locul lui Voronin

„Pe domnul Șelin domnul Voronin îl vede ca pe un următor președinte al PCRM și îl promovează. Sau poate se reformează într-un Partid Social Democrat, până și singuri ei râd de candidatură”, a declarat comentatorul politic Olga Nicolenco în cadrul unei emisiuni de la Publika TV.

În presă se vehicula că anume Iurie Muntean, promovat insistent de către PCRM, ar putea fi succesorul lui Vladimir Voronin la conducerea PCRM.

Moldova.ORG

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

One Comment

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: