ROMÂNIA BREAKING NEWS

Victor Ponta la Chișinău: Condițiile obținerii cetățeniei românești pentru cetățenii moldoveni rămân neschimbate

Victor Ponta la Chișinău: Condițiile obținerii cetățeniei românești pentru cetățenii moldoveni rămân neschimbate

Legea care ușurează cetățenilor R. Moldova obținerea cetățeniei românești, nu va fi schimbată. Aceasta este promisiunea Premierului Victor Ponta în cadrul unui interviu de pe postul tv publika, promisiune făcută cu ocazia aniversării zilei de Independenței de Stat a Republicii Moldova. Victor Ponta a mai declarat că prevederile legii s-au menținut, cu toate că România a fost criticată la nivel european din cauza acestei legi.

Întrebat despre zvonurile cu privire la limitarea numărului de cetățeni moldoveni care obțin cetățenie românească, prim-ministrul de la București a declarat fără echivoc:

„Nu e adevărat. Ne menținem în continuare. Sigur, au fost discuții, la nivel european, sau am fost criticați, însă noi mergem mai departe. Nu vom schimba condițiile legii și toți cei care au dreptul să beneficieze de lege e foarte bine”, a precizat Premierul Victor Ponta în cadrul interviului.

 Editat și publicat de Lena Captari / Flux News MDromaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: