ROMÂNIA BREAKING NEWS

Victor Ponta „îi ține pumnii” lui Iurie Lenacă în încercarea de a deveni din nou premier

Revăzut de Editori

1.9
1.9

Premierul român Victor Ponta i-a urat, miercuri seara, succes lui Iurie Leancă, după ce acesta a fost desemnat drept candidat oficial la funcția de șef al noului Guvern de la Chișinău.

„Mult succes lui Iurie Leancă — o garanție pentru drumul european și democratic al Moldovei! Continuăm toate proiectele”, a postat Ponta pe Twitter.

Postarea lui Ponta vine în contextul în care Iurie Leancă a fost desemnat de către președintele Nicolae Timofti candidat la funcția de premier, acesta urmând să găsească necesarul de voturi învestirii, în condițiile în care doar PLDM și PD și-au anunțat susținerea pentru candidatura sa.

Astăzi, în timpul ședinței Parlamentului, președintele PCRM, Vladimir Voronin, a respins categoric posibilitatea votării lui Leancă în fruntea Guvernului, el propunând ca noul premier să fie o persoană apolitică.

Liberalii au anunțat că vor discuta în cadrul partidului, urmând ulterior să ia o decizie în acest sens.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: