ROMÂNIA BREAKING NEWS

Viceministru rus de Externe vine la Chișinău

Viceministru rus de Externe vine la Chișinău

Viceministrul rus de Externe Grigori Karasin vine marți, 29 martie, într-o vizită la Chișinău, „pentru efectuarea unei noi runde de consultări interministeriale moldo-ruse la nivel de viceminiștri”.

big-viceministrul-rus-de-externe-karasin-vine-la-chisinau-dupa-care-imediat-la-tiraspolÎn cadrul vizitei, Karasin va fi primit de către premierul Pavel Filip și de către viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Andrei Galbur.

Tradițional, în aceeași zi, Grigori Karasin se va deplasa la Tiraspol, precizează Ministerul de Externe. “Avem ce discuta și acolo”,  a declarat Secretarul ministrului rus de Externe.

Ultima dată, Karasin s-a aflat la Chișinău în iunie 2014.

Publicat de romaniabreakingnews.ro/InfoMoldova: Viceministru rus de Externe vine la Chișinău

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: