ROMÂNIA BREAKING NEWS

Vedeta Antenelor, Gabriela Firea, vrea șefia TVR1 !

Vedeta Antenelor şi favorita lui Voiculescu e în pole-position pentru a prelua postul Danei Deac

Zvonurile conform cărora TVR se va transforma într-o anexă a Antenelor prind din ce în ce mai mult contur. Astfel, vedeta lui Voiculescu, Gabriela Firea e, acum, în pole-position pentru a prelua postul de şefă a TVR 1 luându-i locul Danei Deac, după ce, o perioadă, se credea că îşi doreşte şefia ştirilor, deţinută de Claudiu Lucaci.

Conform unor surse din Intact, trustul media patronat din umbră de Dan Voiculescu, curând va fi scos la concurs postul respectiv, dar va fi doar o procedură de faţadă, pentru funcţia pusă în joc alergând, singură, Gabi Firea. Acum, ea e în concediu, iar spaţiul de emisie pe care îl avea cu emisiunea ei de la Antena 1 până în vară a fost ocupat de un show prezentat de Cosmin Seleşi, lucru care confirmă faptul că Firea nu mai e în „cărţi” pentru vreun show la televiziunea lui Voiculescu. „Ca să mă întorc la TVR (unde mi-a rămas, fizic, chiar şi cartea de muncă) trebuie să mă decid să mă înscriu la concursurile care, înţeleg, se vor organiza. După răutăţile apărute în presă pe seama mea legate de acest subiect, entuziasmul meu scade direct proporţional cu interesul pentru o zonă mai liberă de politică. (…) Aşadar, mă gândesc şi voi lua o decizie, în curând”, a zis Firea pentru EVZ.

S-a amânat CA al TVR

Preşedintele-Director General al TVR, Claudiu Săftoiu, a semnat Ordinul de înfiinţare a Comisiei ce reprezintă TVR în procesul de redresare economică, urmând ca, în aceste zile, să aibă loc evaluările pentru restructurarea a 1000 de posturi din televiziunea publică. De asemenea, Consiliul de Administraţie al TVR a fost amânat până după 12 septembrie, zi în care e aşteptată hotărârea Curţii Constituţionale cu privire la contestaţia depusă de PDL. Democrat- liberalii cer respectarea prevederilor legii care stipulează reprezentarea proporţională în CA al TVR a tuturor partidelor parlamentare.

Sursa: www.evz.ro – 08.09.2012

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: