Urmează un atac? Alexandr Lențov turist-șef al armatei ruse (omuleți verzi, Crimeea, Siria, Est-ul Ucrainei) în „vizită” la Tiraspol via Chișinău

general rus Alexandr Lentov

general rus Alexandr Lentov

Generalul rus Alexandr Lențov vine duminică la Chișinău. Lențov a fost comandantul ofensivei militare ruse din Debalțeve în estul Ucrainei.Tot el este responsabil de așa numiții „omuleți verzi” din peninsula Crimea. Recent s-a întors din Siria, unde la sigur nu a fost să facă shopping. 

Acum acest individ vine într-o vizită „oficială” la Tiraspol, fără a-și coordona cumva vizita cu autoritățile de la Chișinău.

Zeci de tineri au organizat un protest împotriva venirii la Chișinău a generalului rus. Potrivit manifestanților, generalul rus vine într-o vizită neoficială la Tiraspol necoordonată cu autoritățile de la Chișinău și este însoțit de mai mulți militari ruși.

„Acest nene vine să instruiască așa numitele autorități de la Tiraspol cum să ne facă viața mai „ușoară”, de asemenea, cică are pregătit în geantă un nou plan de federalizare”, se arată în declarația protestatrilor. 

Urmăriți  mai jos un scurte înregistrări video de la protest.

Armata rusă afară!

Posted by ODIP – Onoare, Demnitate și Patrie on 10 Aprilie 2016

 

Встречаем оккупантов русских!!!!!

Posted by Mihail Bagas on 10 Aprilie 2016

Andrei Rădescu -romaniabreakingnews.ro