ROMÂNIA BREAKING NEWS

Urmează un atac? Alexandr Lențov turist-șef al armatei ruse (omuleți verzi, Crimeea, Siria, Est-ul Ucrainei) în „vizită” la Tiraspol via Chișinău

Urmează un atac? Alexandr Lențov turist-șef al armatei ruse (omuleți verzi, Crimeea, Siria, Est-ul Ucrainei) în „vizită” la Tiraspol via Chișinău
general rus Alexandr Lentov

general rus Alexandr Lentov

Generalul rus Alexandr Lențov vine duminică la Chișinău. Lențov a fost comandantul ofensivei militare ruse din Debalțeve în estul Ucrainei.Tot el este responsabil de așa numiții „omuleți verzi” din peninsula Crimea. Recent s-a întors din Siria, unde la sigur nu a fost să facă shopping. 

Acum acest individ vine într-o vizită „oficială” la Tiraspol, fără a-și coordona cumva vizita cu autoritățile de la Chișinău.

Zeci de tineri au organizat un protest împotriva venirii la Chișinău a generalului rus. Potrivit manifestanților, generalul rus vine într-o vizită neoficială la Tiraspol necoordonată cu autoritățile de la Chișinău și este însoțit de mai mulți militari ruși.

„Acest nene vine să instruiască așa numitele autorități de la Tiraspol cum să ne facă viața mai „ușoară”, de asemenea, cică are pregătit în geantă un nou plan de federalizare”, se arată în declarația protestatrilor. 

Urmăriți  mai jos un scurte înregistrări video de la protest.

 

Andrei Rădescu -romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: