ROMÂNIA BREAKING NEWS

Video: Unirea, visarea cea iubită – conferință dedicată celei de-a 99-a aniversări a Marii Uniri din 1 Decembrie 1918 la București

Video: Unirea, visarea cea iubită – conferință dedicată celei de-a 99-a aniversări a Marii Uniri din 1 Decembrie 1918 la București

Muzeul Național al Pompierilor în parteneriat cu Asociația Culturală Pro Basarabia și Bucovina și Asociația Europeană de Studii Geopolitice și Strategice „Gheorghe I. Brătianu”, a organizat o conferință dedicată celei de-a 99-a aniversări a Marii Uniri din 1 Decembrie 1918,azi, 24 noiembrie 2017, ora 13.00, intitulată „Unirea, visarea cea iubită”

Au  conferențiat: Muzeograf Vasile BĂLAN, Dr. Constantin CORNEANU și Dr. Laurențiu Ștefan SZEMKOVICS.  Cu această ocazie a fost lansat volumului „Bucur Ciobanul. Legende, locuri de taină, drumuri, poteci prin munții Buzăului și Vrancei” semnat de către Dumitru HANGU.

Manifestarea a fost urmată de un moment poetic interpretat de către actrița Doina GHIȚESCU  de la Ansamblul Ciocârlia al MAI. Evenimentul s-a desfășurat la Muzeul Național al Pompierilor din Bulevardul Ferdinand nr. 33, sector 2, București.

Înregistrarea transmisiei în direct aici:

 

 

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: