ROMÂNIA BREAKING NEWS

Unirea Basarabiei cu România – Veacul al II-lea. Dezbaterea publică la Clubul Țăranului Român

Unirea Basarabiei cu România – Veacul al II-lea. Dezbaterea publică la Clubul Țăranului Român

Anul acesta, pe data de 27 martie, sărbătorim Unirea Basarabiei cu Țara. Ne aflăm deja la începutul „Veacul al II-lea” de la Marea Unire, un bun prilej de reflexie asupra ceea ce a fost și dacă va mai fi.

Institutul Frații Golescu pentru românii din străinătate, Asociația Culturală Pro Basarabia și Bucovina și Asociația Europeană de Studii Geopolitice și Strategice „Gheorghe I. Brătianu”, vă invită să participaţi la dezbaterea al cărei scop este punerea în discuție publică a pașilor spre REÎNTREGIREA mult visată. Cuvântul de început va fi rostiţi de un istoric: Dr. Constantin Corneanu, fiind urmat de discuţii libere, deschise fiecărui participant interesat.
MANIFESTAREA VA AVEA LOC LUNI, 25 MARTIE 2019, ORA 18:00 LA CLUBUL ŢĂRANULUI DIN CADRUL MUZEULUI ŢĂRANULUI ROMÂN.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: