ROMÂNIA BREAKING NEWS

Un tanc românesc face senzație pe internet! Ce reușește să facă șoferul acestuia i-a uimit și pe împătimiții de drifting

Un tanc românesc face senzație pe internet! Ce reușește să facă șoferul acestuia i-a uimit și pe împătimiții de drifting

Un videoclip cu un tanc românesc, din imagini pare a fi un model TR-55, care face drifting a fost publicat pe un blog foarte cunoscut dedicat jucătorilor popularului joc World of Tanks.

Înregistrarea, publicată pe For the Record, demonstrează mobilitatea tancului aflat în dotarea forțelor armate române, dar și priceperea șoferului/mecanicului.

Principalul tanc de lupta al Armatei Române este TR-85, care a fost produs între anii 1986 – 1990. Versiunea modernizată a tancului, TR-85M1 „Bizonul”, introdusă în 1999, este compatibilă cu standardele NATO.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: