ROMÂNIA BREAKING NEWS

Un român-basarbean de origine bulgară, născut în URSS, trăitor in R.Moldova: Eu sunt român și doresc să trăiesc în România. Eu îmi doresc Unirea Basarabiei cu România. Eu știu cine sunt, de unde vin și încotro merg. Dar TU?

Un român-basarbean de origine bulgară, născut în URSS, trăitor in R.Moldova: Eu sunt român și doresc să trăiesc în România. Eu îmi doresc Unirea Basarabiei cu România. Eu știu cine sunt, de unde vin și încotro merg.  Dar TU?

Știu cine sunt, de unde vin și încotro merg…

M-am născut in Uniunea Sovietică. Trăiesc în Republica Moldova. De naționalitate oficial sunt bulgar, deoarece am strămoși bulgari. Dar am și strămoși români. Deci sunt și român, și mă mândresc cu acest fapt nu mai puțin decât de faptul că sunt bulgar.

Pământul pe care m-am născut a fost călcat de nenumărate ori de popoare cotropitoare, începând cu hunii lui Attila și tătarii lui Batu-han și terminând cu Imperiul Otoman, Imperiul Rus și Imperiul Sovietic. Dar de fiecare dată neamul român și-a păstrat valorile naționale și de fiecare dată a rezistat.

Oare noi acum, când de facto nu suntem cotropiți de nimeni, ne dăm bătuți?!

Oare noi am uitat așa de repede ce înseamnă IDENTITATE NAȚIONALĂ?!

Oare ne place nouă așa de tare să fim o turmă de oi mânată spre pierzanie de haita de lupi de la guvernare?  NUUUUUUUUU!

romania

Sângele apă nu se face! Suntem ROMÂNI și în noi curge sângele marilor Traian, Decebal, Mircea, Vlad, Stefan, Doina și Ion și tuturor celor ce au ieșit în Piața Marii Adunări Naționale în august 1989 și au strigat în gura mare că sunt români și doresc să vorbească limba română.

Eu sunt român și doresc să trăiesc în România. Eu îmi doresc Unirea Basarabiei cu România.

Eu știu cine sunt, de unde vin și încotro merg.

Dar TU?

Autor: Mihai Cevdari Sursa: curaj.net

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

One Comment

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: