ROMÂNIA BREAKING NEWS

Un român-basarbean de origine bulgară, născut în URSS, trăitor in R.Moldova: Eu sunt român și doresc să trăiesc în România. Eu îmi doresc Unirea Basarabiei cu România. Eu știu cine sunt, de unde vin și încotro merg. Dar TU?

Un român-basarbean de origine bulgară, născut în URSS, trăitor in R.Moldova: Eu sunt român și doresc să trăiesc în România. Eu îmi doresc Unirea Basarabiei cu România. Eu știu cine sunt, de unde vin și încotro merg.  Dar TU?

Știu cine sunt, de unde vin și încotro merg…

M-am născut in Uniunea Sovietică. Trăiesc în Republica Moldova. De naționalitate oficial sunt bulgar, deoarece am strămoși bulgari. Dar am și strămoși români. Deci sunt și român, și mă mândresc cu acest fapt nu mai puțin decât de faptul că sunt bulgar.

Pământul pe care m-am născut a fost călcat de nenumărate ori de popoare cotropitoare, începând cu hunii lui Attila și tătarii lui Batu-han și terminând cu Imperiul Otoman, Imperiul Rus și Imperiul Sovietic. Dar de fiecare dată neamul român și-a păstrat valorile naționale și de fiecare dată a rezistat.

Oare noi acum, când de facto nu suntem cotropiți de nimeni, ne dăm bătuți?!

Oare noi am uitat așa de repede ce înseamnă IDENTITATE NAȚIONALĂ?!

Oare ne place nouă așa de tare să fim o turmă de oi mânată spre pierzanie de haita de lupi de la guvernare?  NUUUUUUUUU!

romania

Sângele apă nu se face! Suntem ROMÂNI și în noi curge sângele marilor Traian, Decebal, Mircea, Vlad, Stefan, Doina și Ion și tuturor celor ce au ieșit în Piața Marii Adunări Naționale în august 1989 și au strigat în gura mare că sunt români și doresc să vorbească limba română.

Eu sunt român și doresc să trăiesc în România. Eu îmi doresc Unirea Basarabiei cu România.

Eu știu cine sunt, de unde vin și încotro merg.

Dar TU?

Autor: Mihai Cevdari Sursa: curaj.net

One Comment

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: