ROMÂNIA BREAKING NEWS

Români în Franța! Un magazin românesc a fost incendiat din motive rasiale, de către doi agenți municipali

Români în Franța! Un magazin românesc a fost incendiat din motive rasiale, de către doi agenți municipali

Ăștia chiar sunt IDIOȚI! Magazin ROMÂNESC INCENDIAT în Franța! Ei sunt OMORÂȚI de musulmani și se RĂZBUNĂ pe români!

Un magazin românesc a fost incendiat din motive rasiale, de către doi agenți municipali din localitatea franceză Denain, informează, sâmbătă, L’Observateur citat de News.ro 

Cei doi agenți sunt cercetați sub control judiciar, pentru „incendiere voluntară cu caracter rasist”, conform unor surse judiciare. 

Inițial, agenții ar fi afirmat că au acționat la ordinul primarului, însă apoi și-au modificat declarațiile, spunând că făcut totul din propie inițiativă.

Incidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, 20 spre 21 martie. Proprietarul magazinului românesc, un tânăr de 24 de ani, dar care se află de cinci ani în Franța, a cerut sprijinul consulatului României, pentru a beneficia de un avocat.

 

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: