ROMÂNIA BREAKING NEWS

Un gigant mondial al comerțului electronic îşi extinde masiv afacerea în România! Pregătește investiții extrem de mari…

Un gigant mondial al comerțului electronic îşi extinde masiv afacerea în România!  Pregătește investiții extrem de mari…

Colosul urmează să facă angajări semificative în România. Gigant mondial al comerțului electronic este compania americană Amazon, unul dintre liderii mondiali în domeniu.
Potrivit ziarului bugetul.ro, citat de romanibreakingnews.ro, compania Amazon lucrează deja la amenajarea birourilor din noul său centru de dezvoltare din România, în care vor lucra din 2018, peste 1.300 de angajaţi.

Dezvoltatorul imobiliar Globalworth a finalizat prima clădire de birouri din cadrul Globalworth Campus, proiect amplasat în spatele staţiei de metrou Pipera din Bucureşti. Clădirea cu 12 etaje supraterane şi două etaje subterane, rezervate parcărilor, are o suprafaţă de circa 28.000 mp, iar Amazon va fi principalul chiriaş din imobil.

Amazon va fi principalul chiriaş al primei clădiri din complex şi va ocupa o mare parte din suprafaţa disponibilă. Acum se lucrează la amenajarea birourilor Amazon. Mare parte din spaţiul închiriat Amazon va fi ocupat la începutul anului viitor. Purtăm discuţii active cu diferiţi chiriaşi, unii dintre ei existenţi în celelalte proiecte pe care le avem în portofoliu şi care vor să se extindă aici “, a declarat Dimitris Raptis, deputy CEO Globalworth, pentru capital.ro.

Planul dezvoltatorului este să finalizeze un al doilea turn de birouri, identic cu primul, în primele luni din 2018. În total, cele două imobile au o suprafaţă închiriabilă de 56.922 mp care se estimează că vor genera o chirie de 8,9 mil. euro pe an. Proprietarul va încasa de la Amazon circa 2 mil. euro pe an.

(foto Globalworth Tower – Wikipedia

romaniabreakingnews.ro

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: