ROMÂNIA BREAKING NEWS

Un copil special are nevoie de ajutorul nostru! Vedeti mesajul induiosator si plin de speranta al lui Robert Nectarie diagnosticat cu paralizie cerebrală

Un copil special are nevoie de ajutorul nostru! Vedeti mesajul induiosator si plin de speranta al lui Robert Nectarie diagnosticat cu paralizie cerebrală

Robert Cristian Nectarie plin de sprență cu părinți lui

Un copil special are nevoie de ajutorul nostru! Nascut in 2010 a fost diagnosticat la sapte luni cu sindrom West, apoi si cu paralizie cerebrala, tetrapareza spastica, strabism convergent, retard neuropsihomotor sever.
Robert este un copil normal cu dorinte firesti pentru varsta sa: sa se jaoce si sa aiba o viata cat mai aproape de normal.
Mesajul sau este induiosator si plin de speranta: ,,Parintii mei fac eforturi uriase ca eu sa pot beneficia de terapiile zilnic necesare, costurile acestora sunt foarte mari. Din acest motiv au infiintat Asociatia Robert Cristian Nectarie, in speranta ca voi reusi sa merg, cu ajutorul oamenilor binevoitori.
Daca doresti sa contribui la sănîtatea mea, iti multumesc anticipat.”
Pe siteul http://robert-nectarie.ro/ gasiti intreaga poveste, datele de contact si aveti posibilitatea de a dona si a schimba destinul acestui copil special!

Claudiu Vasile / București / RBN press

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: