ROMÂNIA BREAKING NEWS

ULTIMATUMUL Kievului a EXPIRAT! Ucraina inițiază o amplă operațiune antiteroristă

 

(UPDATE 19:32) Manifestanții pro-ruși din Sloveanka, au returant polițiștilor armele sechestrate.

(UPDATE 19:20) Uniunea Europeană s-ar putea întruni săptămâna viitoare, la un nou summit pentru a stabili noi sancțiuni împotriva Moscovei.

(UPDATE 19:11) Manifestanții pro-ruși din orașul Makeevka au luat decizia de organizare a unui referendum.

(UPDATE 18:36) Președintele interimar al Ucrainei, Alexandr Turcinov, a semnat planul antitero adoptat de Consiliului Național de Apărare și Securitate al țării.

(UPDATE 18:13) ALERTĂ CU BOMBĂ la ambasada Ucrainei la Moscova, scrie unian.net.

(UPDATE 17:46) SUA pregătește noi sancțiuni împotriva Rusiei, transmite news.liga.net.

(UPDATE 17:43) Președintele interimar al Ucrainei, Alexandr Turcinov, a aprobat planul Consiliului Național de Apărare și Securitate al Ucrainei privind operațiunea antitero, anunță unian.net.

(UPDATE 17:26) Premierul interimar al Ucrainei, Arsenii Iațeniuk, cheamă toate forțele politice să se implice în reforma constituțională.

(UPDATE 17:24) Procuratura din Ucraina a anunțat că au fost deschise 183 de dosare penale pentru separatism și atentat la integritatea teritorială a țării. Procurorii anunță că vor fi trași la răspundere și reprezentanții forțelor de ordine care au trecut de partea manifestanților pro-ruși, sau i-au ajutat pe aceștia.

(UPDATE 17:17) Manifestanții pro-ruși din orașul Gorlovka au ocupat clădirea consiliului orășănesc. Separatiștii l-au demis pe primar și au arborat propriul drapel.

(UPDATE 17:03) UE a mărit cu până la 22 numărul persoanelor care intră în lista celor sancționați din cauza evenimentelor din Ucraina.

(UPDATE 16:54) Manifestanții pro-ruși l-au sechestrat pe redactorul șef al portalului Gorlovka.ua.

(UPDATE 16:53) Instanța supremă de la Kiev a clasat „dosarul gazelor” în care a fost condamnată Iulia Timoșenko.

(UPDATE 16:52) Serviciul de Securitate al Ucrainei a dat publicității convorbirile telefonice ale separatiștilor, anunță unian.net.

 

(UPDATE 16:34) Autoproclamatul primar al orașului Sloveanka a cerut protecție din partea președintelui rus Vladimir Putin.

(UPDATE 16:12) Presa ucraineană anunță că în orașul Sloveanka au ajuns persoane înarmate din Crimeea.

(UPDATE 16:09) Informația privind minarea aeroportului din Odesa, s-a dovedit a fi falsă.

(UPDATE 16:08) Ministerul de Externe de la Kiev anunță că ar putea închide granița cu Federația Rusă, informează tsn.ua.

(UPDATE 16:05) Vicepreședintele SUA, Joe Biden, a anunțat că va întreprinde o vizită în Ucraina în perioada 21-22 aprilie.

(UPDATE 16:00) Aeroportul din Slaveanka a fost ocupat de către manifestanții pro-ruși.

(UPDATE 15:56) Liderul interimar de la Kiev, Aleksandr Turcinov, anunță că Ucraina este gata să desfășoare o acțiune antitero împreună cu pacificatori sub egida ONU, informează unian.net.

(UPDATE 15:50) Presa ucraineană anunță că Rusia rupe negocierile cu Ucraina, SUA și UE.

(UPDATE 15:47) În Ucraina au ajuns o misiune de observatori militari.

(UPDATE 15:40) Consiliul Uniunii Europene a aprobat acordarea unui sprijin financiar de 1,6 miliarde de euro pentru Ucraina.

(UPDATE 15:36) În dotarea manifestanților pro-ruși din Sloveanka au apărut mitraliere, aruncătoare de grenadă și puști cu lunetă, informeazăunian.net.

un material Publika.md

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.