ROMÂNIA BREAKING NEWS

ULTIMATUMUL Kievului a EXPIRAT! Ucraina inițiază o amplă operațiune antiteroristă

 

(UPDATE 19:32) Manifestanții pro-ruși din Sloveanka, au returant polițiștilor armele sechestrate.

(UPDATE 19:20) Uniunea Europeană s-ar putea întruni săptămâna viitoare, la un nou summit pentru a stabili noi sancțiuni împotriva Moscovei.

(UPDATE 19:11) Manifestanții pro-ruși din orașul Makeevka au luat decizia de organizare a unui referendum.

(UPDATE 18:36) Președintele interimar al Ucrainei, Alexandr Turcinov, a semnat planul antitero adoptat de Consiliului Național de Apărare și Securitate al țării.

(UPDATE 18:13) ALERTĂ CU BOMBĂ la ambasada Ucrainei la Moscova, scrie unian.net.

(UPDATE 17:46) SUA pregătește noi sancțiuni împotriva Rusiei, transmite news.liga.net.

(UPDATE 17:43) Președintele interimar al Ucrainei, Alexandr Turcinov, a aprobat planul Consiliului Național de Apărare și Securitate al Ucrainei privind operațiunea antitero, anunță unian.net.

(UPDATE 17:26) Premierul interimar al Ucrainei, Arsenii Iațeniuk, cheamă toate forțele politice să se implice în reforma constituțională.

(UPDATE 17:24) Procuratura din Ucraina a anunțat că au fost deschise 183 de dosare penale pentru separatism și atentat la integritatea teritorială a țării. Procurorii anunță că vor fi trași la răspundere și reprezentanții forțelor de ordine care au trecut de partea manifestanților pro-ruși, sau i-au ajutat pe aceștia.

(UPDATE 17:17) Manifestanții pro-ruși din orașul Gorlovka au ocupat clădirea consiliului orășănesc. Separatiștii l-au demis pe primar și au arborat propriul drapel.

(UPDATE 17:03) UE a mărit cu până la 22 numărul persoanelor care intră în lista celor sancționați din cauza evenimentelor din Ucraina.

(UPDATE 16:54) Manifestanții pro-ruși l-au sechestrat pe redactorul șef al portalului Gorlovka.ua.

(UPDATE 16:53) Instanța supremă de la Kiev a clasat „dosarul gazelor” în care a fost condamnată Iulia Timoșenko.

(UPDATE 16:52) Serviciul de Securitate al Ucrainei a dat publicității convorbirile telefonice ale separatiștilor, anunță unian.net.

 

(UPDATE 16:34) Autoproclamatul primar al orașului Sloveanka a cerut protecție din partea președintelui rus Vladimir Putin.

(UPDATE 16:12) Presa ucraineană anunță că în orașul Sloveanka au ajuns persoane înarmate din Crimeea.

(UPDATE 16:09) Informația privind minarea aeroportului din Odesa, s-a dovedit a fi falsă.

(UPDATE 16:08) Ministerul de Externe de la Kiev anunță că ar putea închide granița cu Federația Rusă, informează tsn.ua.

(UPDATE 16:05) Vicepreședintele SUA, Joe Biden, a anunțat că va întreprinde o vizită în Ucraina în perioada 21-22 aprilie.

(UPDATE 16:00) Aeroportul din Slaveanka a fost ocupat de către manifestanții pro-ruși.

(UPDATE 15:56) Liderul interimar de la Kiev, Aleksandr Turcinov, anunță că Ucraina este gata să desfășoare o acțiune antitero împreună cu pacificatori sub egida ONU, informează unian.net.

(UPDATE 15:50) Presa ucraineană anunță că Rusia rupe negocierile cu Ucraina, SUA și UE.

(UPDATE 15:47) În Ucraina au ajuns o misiune de observatori militari.

(UPDATE 15:40) Consiliul Uniunii Europene a aprobat acordarea unui sprijin financiar de 1,6 miliarde de euro pentru Ucraina.

(UPDATE 15:36) În dotarea manifestanților pro-ruși din Sloveanka au apărut mitraliere, aruncătoare de grenadă și puști cu lunetă, informeazăunian.net.

un material Publika.md