ROMÂNIA BREAKING NEWS

Ultima ORA : La Botosani trei presedinti de raioane din R.Moldova văd un singur Neam, o singură Limba și o singura Țară !

Rușii și comuniștii din Basarabia vor înnebuni: trei președinți de raioane invocă o singură țară!

Trei dintre președinții de raioane din Republica Moldova, prezenți la Botoșani, la un seminar bilateral România-Basarabia, au avut declarații prin care au spus verde în față că cele două state reprezintă aceeași țară, că românii și basarabenii sunt un singur popor. Declarațiile lor îi vor înnebuni pe ruși și pe comuniștii din dreapta Prutului.

„Investiții de tipul acesta ar fi putut fi făcută și de CJ Botoșani și, cum se spune LA NOI LA ROMÂNI, LA MOLDOVENI, pofta vine mâncând”, a declarat Valeriu Țarigradschi președintele raionului Glodeni.

„Va fi și un pas de apropiere, SUNTEM UN NEAM, O ȚARĂ, va fi o continuitate”, a completat Ion Parea, președintele raionului Rîșcani.

„Am început de la cultură, SUNTEM ACELAȘI POPOR, și prelungim mai departe cu relațiile economice”, a spus  Andrei Marian, președintele raionului Drochia.

BanulBotosanean.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: