ROMÂNIA BREAKING NEWS

UE nu mai primeste noi membri declara președintele Bundestagului. Solutia pentru Basarabia ramane reunirea cu Romania pe model german

Dr.. Norbert Lammert Presedintele Bundestag (Parlamentul German)

Uniunea Europeană nu mai poate primi pentru moment noi state membre, în timp ce membri existenți au în continuare mult de lucru asupra consolidării, declară președintele Bundestagului, camera inferioară a parlamentului german, citat duminică de un săptămânal german, transmite agenția Reuters, preluata de Romanian Global News.

„Nu cred că Uniunea Europeană este capabilă să se extindă în viitorul apropiat”, a declarat Norbert Lammert, citat într-un articol publicat de ziarul Welt am Sonntag.
„Avem atât de multe sarcini urgente de finalizat în termeni de consolidare a comunității, încât ar trebui să nu lăsăm încă o dată ambiția să ia locul stabilizării necesare”, a subliniat el.
„Nu trebuie să se permită ca bunele intenții să ia locul schimbărilor ce pot fi demonstrate”, a insistat el, citat de ziarul german.

Declaratiile importantului oficial german arunca practic in aer promisiunile politicienilor de la Chisinau care in loc sa militeze pentru o integrare rapida in UE prin reunirea cu Romania, urmand exemplul de buna practica al celor doua state germane, continua sa-si amageasca cetatenii cu o din ce in ce mai departata integrare europeana.

sursa: rgnpress.ro

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: