ROMÂNIA BREAKING NEWS

UDMR la Cotroceni: „o coaliție cu PNL și USR PLUS, în care formațiunea care a obținut cele mai multe voturi să propună premierul”

UDMR la Cotroceni: „o coaliție cu PNL și USR PLUS, în care formațiunea care a obținut cele mai multe voturi să propună premierul”

Kelemen Hunor – Președintele UDMR, a declarat, că la discuțiile cu președintele Klaus Iohannis nu a avansat un nume de premier. Pre;edintele UDMR a precizat că formațiunea care o reprezintă își dorește o coaliție cu PNL și USR PLUS, în care formațiunea care a obținut cele mai multe voturi să propună premierul, iar celelalte două partide să primească șefia celor două camere ale Parlamentului. „Nu avem o preferință”, a spus Kelemen.

„Voi spune ceea ce am spus și la Cotroceni domnului președinte. Am fost prezenți la prima rundă de consultări și am spus că după rezultatul oficial sunt mai multe formule pentru a asigura o stabilitate, dar din punctul nostru de vedere ne dorim o coaliție PNL-USR PLUS și UDMR. Asta ar însemna o majoirtate solidă. Cu sprijinul grupului minorităților naționale, am avea o majoritate stabilă, dacă reușim să creștem nivelul de încredere între partenerii de coaliție și să construim un program de guvernare comun”, a declarat președintele UDMR.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: