ROMÂNIA BREAKING NEWS

Ucraina: Indicatoare de informare despre Fântâna Albă

Ucraina: Indicatoare de informare despre Fântâna Albă

1430130622_50108Pe drumurile din regiunea Cernăuți vor fi montate indicatoare rutiere de informare cu privire la locul în care este situat monumentul din pădurea Varnița, ridicat în memoria victimelor de la Fântăna Albă, din aprilie 1941.

“Consiliul Regional Cernăuți a solicitat Oficiului de Stat pentru Controlul Transportului din Ministerul Afacerilor Interne al Ucrainei ca, împreună cu Serviciul de Autostrăzi din regiune, să elaboreze o schemă de instalare a unor semne de circulație de la autostrada internațională ‘Cernăuți-Porubne’ până la monumentul ridicat în memoria civililor împușcați la 1 aprilie 1941 în pădurea Varnița din satul Fântâna Alba, raionul Hliboca (Adâncata, n.r)” – se arată într-un comunicat remis de Consiliul Regional Cernăuți.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: