ROMÂNIA BREAKING NEWS

Ucraina dublei măsuri și protecția mediului. Rusia este de condamnat! …Bâstroe este de aplaudat?

Ucraina dublei măsuri și protecția mediului. Rusia este de condamnat! …Bâstroe este de aplaudat?

Ucraina anunță pagube aduse mediului ca urmare a intervenției rusești în valoare de 1,9 trilioane grivne. Ministerul Protecției Mediului și Resurselor Naturale a instrumentat 2300 de infracțiuni împotriva naturii, 6oo de specii de faună și 750 de specii de floră sunt amenințate cu distrugerea. Îngrijorarea ministerului de resort este întemeiată, iar pagubele enorme.

Prin acțiunile sale, Rusia contribuie la agravarea crizei climatice, deoarece provoacă emisii suplimentare directe de carbon în atmosferă în valoare de aproximativ 33 de milioane de tone. Peste 23 de milioane de tone de gaze cu efect de seră au fost eliberate în atmosferă numai în urma incendiilor din păduri, facilități agricole și alte instalații în timpul ostilităților anunță epravda.com.ua

Îngrijorarea ministerului de resort ucrainean, este absolut  întemeiată. Daunele pot fi imprevizibile și irecuperabile. Autorii cunoscuți fiind, rușii, aceștia trebuind la un moment dat să răspundă.

Mi-aș dori aceeaşi măsură de analiză competentă și responsabilă și în cazul Bâstroe din partea autorităților ucrainene. Ministerul ucrainean și-a demonstrat capacitatea de analiză și poate obține toate datele inclusiv despre făptuitor care trebuie să-şi asume răspunderea deciziei și a urmărilor. Instrumentarea dosarului 2301-Bîstroe este de așteptat în cazul în care nu se umblă cu dublă măsură.

Dosarul 2301-Bîstroe n-ar fi doar un dosar de mediu ci și de credibilitate, sinceritate și seriozitate.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: