ROMÂNIA BREAKING NEWS

Ucraina construiește zid la granița cu Rusia

În Ucraina au început lucrările de construcție la zidul de la granița cu Federația Rusă, Guvernul de la Kiev alocând deja acestui proiect 100 de milioane de hrivne, se arată într-un comunicat al Executivului ucrainean.

Potrivit instituției, prima fază a proiectului „Zidul” va fi finalizată pe data de 30 septembrie 2014.

Pe data de 17 septembrie, Guvernul Ucrainei a aprobat un plan care prevede consolidarea măsurilor de protecție la frontiera ruso-ucraineană și granița administrativă cu Republica Autonomă Crimeea. În acest sens, în vederea asigurării măsurilor de ordine și siguranță publică, Ucraina a oprit temporar circulația în 16 din 65 de puncte de control existente la frontiera ucraineano-rusă.

Sursa: radiochisinau.md 

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.