ROMÂNIA BREAKING NEWS

Ucraina! Arseni Iațeniuk unul din liderii opoziției ucrainene avertizează că armata va interveni împotriva manifestanților

Arseni Iațenyuk

Arseni Iațenyuk

„Este foarte probabil ca regimul de la Kiev să recurgă din nou la forță, cu participarea armatei”, a transmis Arseni Iațeniuk, unul dintre liderii opoziției ucrainene, în cursul unei întrevederi cu oficiali europeni.

Armata ucraineană l-a îndemnat vineri pe președintele Viktor Ianukovici să adopte „măsuri de urgență” pentru „stabilizarea” situației din țară, în contextul protestelor masive ale opoziției proeuropene.

R.B.N. Press amintește ca și diverși oficiali ruși cer intervenția armatei ruse pe teritoriul Ucrainei

Intervenția militară a Rusiei în Ucraina cerută de un deputatat al consiliului municipal din Sevastopol, Serghei Smolianinov și de un deputat al Radei Supreme din partea Partidului Regiunilor, Oleg Țariov !

 mediafax.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.