ROMÂNIA BREAKING NEWS

Transnistria locul unde viitorul nu suna bine! Salariile bugetarilor vor fi tăiate cu 20%, iar pensiile vor fi înghețate.

Salariile bugetarilor transnistreni vor fi tăiate cu 20%, iar pensiile vor fi înghețate, după ce ajutoarele rusești pentru administrația de la Tiraspol au început să vină cu întârziere sau deloc, informează Digi24.

Merită menționat faptul că produsele din Transnistria au fost interzise în Ucraina, ceea ce complică și mai tare situația. În funcție de intervenția pe care o va avea, Rusia va arăta care îi sunt planurile în ceea ce privește Transnistria și actualul guvern de la Tiraspol. În același timp, a fost anulată și majorarea pensiilor de la 1 iulie, după ce ajutoarele rusești de 15 dolari pentru fiecare pensionar transnistrean au venit cu întârziere. Iar acesta poate fi un detaliu extrem de important. După ce Crimeea a fost anexată de către Rusia, Ucraina a început să interzică produsele fabricilor transnistrene, multe dintre ele controlate chiar de guvernul de la Tiraspol. În același timp, s-au prăbușit și relațiile comerciale cu Uniunea Europeană.

Redacția România Breaking news precizează că partea ucraineană a declarat după destituirea președintelui Viktor Ianukovici că este interesată în soluționarea pașnică a crizei transnistrene.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: