ROMÂNIA BREAKING NEWS

Transnistria 1992 – „Masacrul Inocenților”. Manifestare cu prezențe de excepție la Clubul Țăranului Român

Revăzut de Editori

Scorul reevaluarii
1
1
Luni 2 martie 2015 , ora 18:00 la CLUBUL ȚĂRANULUI ROMÂN, are loc premiera din România a filmului documentar „MASACRUL INOCENȚILOR – CRONICA UNUI RĂZBOI UITAT”,  realizat de regretatul Victor Bucataru.
Dezbaterea care urmeaza prezentarii filmului va analiza cei 23 de ani de la declanșarea razboiului din Transnistria și semnificațiile acestei agresiuni timpurii în contextul nou al luptelor din estul Ucrainei.
Participa : generalul ION COSTAS, generalul MIRCEA CHELARU, fostul premier al R. Moldova, dl. MIRCEA DRUC, carora li se alatura jurnalistul SORIN BUCATARU. Dezbaterea este moderata de dl. MARIAN VOICU.
Masacrul_Inocentilor

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: