ROMÂNIA BREAKING NEWS

Transmisie live! Marș unionist de amploare la Chișinău. Evenimentul marchează 98 de ani de la Unirea Basarabiei cu România.

Transmisie live! Marș unionist de amploare la Chișinău. Evenimentul marchează 98 de ani de la Unirea Basarabiei cu România.

La Chișinău are un marș unionist de amploare. Evenimentul marchează 98 de ani de la Unirea Basarabiei cu România informează romaniabreakingnews.ro Manifestanții unioniști se vor deplasa din centrul Capitalei până la Gară se arată într-un material publika.md

Conform cu cele declarate de organizatori, peste 50.000 de persoane vor participa la marș, printre care reprezentanți ai Diasporei Unioniste și invitați din România. În data de 27 martie 1918, Sfatul Țării a votat unirea Basarabiei cu România.

În iunie 1940, Rusia a anexat din nou Basarabia, în baza pactului secret Ribbentrop-Molotov.

 Transmisiune din România și Republica MoldovaMarșul „Dăm start UNIRII”

Publicat de romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: