ROMÂNIA BREAKING NEWS

Tranșant! Donald Trump așteaptă ca Rusia se returneze Crimeea Ucrainei și să înceteze agresiunea militară în Est

Tranșant! Donald Trump așteaptă ca Rusia se returneze Crimeea Ucrainei și să înceteze agresiunea militară în Est

Donald Trump, preşedintele SUA,  aşteaptă ca Rusia să returneze Ucrainei regiunea Crimeea şi să contribuie la reducerea violenţelor separatiste în regiunile est-ucrainene, a declarata recent Sean Spicer, purtătorul de cuvânt al Casei Albe, conform Agenției Reuters citat de romaniabreakingnews.ro

Preşedintele Trump a făcut cunoscut în mod clar că se aşteaptă de la guverul rus să se pună capăt violenţelor din Ucraina şi Crimeea să fie returnată Ucrainei”, a mai declarat Spicer, într-un briefing de presă, marţi. „În acelaşi timp, el (Trump, n.r.) se aşteaptă – şi vrea – să aibă relaţii bune de colaborare cu Rusia.

U.S. President Donald Trump made it clear he expects Russia to return Crimea to Ukraine and reduce violence in Ukraine, White House spokesman Sean Spicer said on Tuesday.

„President Trump has made it very clear that he expects the Russian government to de-escalate violence in the Ukraine and return Crimea,” Spicer said at a daily news briefing. „At the same time, he fully expects to and wants to get along with Russia.”

Russia annexed Ukraine’s Crimea in 2014.

„Crimeea face parte din Ucraina. Până atunci, sancţiunile împotriva Rusiei după anexarea Crimeei vor rămâne în vigoare până când Rusia va preda Ucrainei controlul peninsulei”, a mai spus Haley.

Regiunea ucraineană Crimeea a fost anexat pe cale militară de către Ruisa în 2014, după care sub protecția forțelor de ocupație a avut loc un referendum prin care s-a cerut unirea cu Rusia.

Gabriel Negru / București / RBN Press 15.02.2017

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: