ROMÂNIA BREAKING NEWS

Traian Băsescu, către românii din Basarabia: „…să facem tot ce ne stă în putință pentru a fi din nou împreună”

„Trebuie să facem tot ce ne stă în putință pentru a fi din nou împreună”

Președintele României transmite un mesaj de unitate românilor de pe peste Prut. Șeful statului susține că „trebuie să facem tot ce ne stă în putință pentru a fi din nou împreună”. Declarația a fost făcută la Palatul Cotroceni, acolo unde șeful statului a decorat mai multe personalități ale vieții publice de peste Prut. Printre ei, fostul premier Mircea Druc și primarul orașului Chișinău, Dorin Chirtoacă.

„Basarabia a fost prima provincie care în 1918 a făcut pasul spre înfăptuirea României Mari. Astăzi suntem împărțiți în două state, dar suntem același popor, iar românii de peste Prut fac parte din corpul națiunii române și de aceea am acționat întotdeauna cu această convingere că trebuie să facem tot ce ne stă în putință pentru a fi din nou împreună”, a declarat Traian Băsescu.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.