ROMÂNIA BREAKING NEWS

TRADARE NAȚIONALĂ DE PROPORȚII ÎN PARLAMENTUL ROMÂNIEI! Coaliția de conjunctură PSD-ALDE-UDMR se opune arborării drapelului național de Ziua României!

TRADARE NAȚIONALĂ DE PROPORȚII ÎN PARLAMENTUL ROMÂNIEI! Coaliția de conjunctură PSD-ALDE-UDMR se opune arborării drapelului național de Ziua României!

La ordinul lui Șerban Nicolae, liderul Grupului PSD din Senatul României, majoritatea parlamentară, susținută de senatorii UDMR, le-a mai dat o lovitură românilor acum în anul Centenarului, asta după ce s-a dovedit a fi incapabilă să pregătească așa cum se cuvine această mare sărbătoare a românilor informează un comunicat de presă dat de deputatul Florin Claudiu Roman (Grup PNL) și citat de romaniabreakingnews.ro 

Potrivit datelor de pe site-ul Senatului României (link aici senat.ro ), propunerea legislativă privind modificarea şi completarea articolului 2 din Legea privind arborarea drapelului României, intonarea imnului naţional şi folosirea sigiliilor cu stema României de către autorităţile şi instituţiile publice nr.75/1994, a fost respinsă ieri, 21 februarie  2018,  cu 68 de voturi împotrivă și o abținere. În tot Senatul României nu s-au găsit decât 26 de români adevărați care au votat pentru. Un număr insuficient pentru a opri TRĂDAREA DE PROPORȚII.

Poziția deputatul Florin Claudiu Roman (Grup PNL)

 „Coaliția de conjunctură PSD-ALDE-UDMR se opune arborării drapelului național de Ziua României

Am fost surprins să constat că astăzi, 21 februarie 2018, plenul Senatului României a dat un vot negativ Proiectului de Lege privind modificarea şi completarea articolului 2 din Legea privind arborarea drapelului României, intonarea imnului naţional şi folosirea sigiliilor cu stema României de către autorităţile şi instituţiile publice nr.75/1994, asta după ce proiectul primise un raport de adoptare în Comisia de administrație.
Îmi este greu să înțeleg resorturile politice care au stat în spatele unei astfel de schimbări de atitudine, dat fiind că prin acest proiect propun introducerea obligației arborării drapelului național pe arterele principale de circulație din fiecare localitate, cu 5 zile înainte de 1 Decembrie.Sunt convins, însă, că alegătorii care ne-au trimis în Parlament nu s-ar opune, cu siguranță, unei astfel de legi!
Din păcate, așa cum am precizat chiar în preambulul legii, ignorarea acestui demers perfect legitim nu reprezintă altceva decât un afront nepermis la adresa valorilor naționale românești.Am inițiat acest proiect tocmai pentru a completa vidul legislativ existent și ținând cont de faptul că în lipsa unor norme coerente se ajunge la situații impardonabile de insubordonare din partea unor reprezentanți vremelnici ai administrației publice locale, care, din motive de ei știute, de multe ori nu respectă memoria înaintașilor noștri. Consider că este nedrept ca populația din aceste localități să nu se poată bucura, măcar vizual, de sărbătorirea simbolurilor naționale!Având în vedere că proiectul va fi transmis spre dezbatere Camerei Deputaților, somez liderii PSD-ALDE să renunțe la politica antinațională și, totodată, fac un apel către toți parlamentarii de bună-credință să mă susțină în acest demers, pentru a face posibilă marcarea așa cum se cuvine a sărbătorilor naționale la nivelul întregii țări, ca formă de respect pentru valorile naționale și jertfa înaintașilor.”

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: