ROMÂNIA BREAKING NEWS

TESLA a venit în ROMÂNIA! Ce posturi scoate Tesla la concurs?

TESLA a venit în ROMÂNIA! Ce posturi scoate Tesla la concurs?

Celebra companie de automobile electrice -Tesla, a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru inaugurarea centrului din Bucureşti.  Pe site-ul oficial al companiei s-au scos la concurs mai multe posturi, informează romaniabreakingnews.ro

Probabil, că datorită subvenției oferite de statul român pentru achiziția de mașini electrice, în valoare de 10.000 de euro, dar și datorită creșterii vânzărilor cu 250% a brandului Tesla în 2020,  56 de maşini noi înmatriculate în primele 11 luni, Tesla consideră momentul deschiderii unui centru de vânzări în România ca fiind de bun augur.

Ce posturi scoate Tesla la concurs?  Se caută pentru angajare un manager de magazin, doi tehnicieni pentru service, un manager pentru service și un consultant de vânzări.

Potrivit statupcafe.ro, zvonurile cu privire la deschidere circulă deja de mai bine de un an. Americanii iau în calcul mai multe locaţii pentru a deschide un centru, iar cel mai probabil vor alege o locaţie în partea de nord a Capitalei.

Mai multe detalii aici: https://www.tesla.com/en_EU/careers/search#/?region=3&country=44 (Sursa foto: tesla.com)

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: