TÂRGUL FABRICAT ÎN BASARABIA

INVITAȚIE LA  EXPOZIȚIA “FABRICAT ÎN BASARABIA”

18-21 iunie 2014, Palatul Parlamentului, București

Centrul Cultural VATRA organizează în premieră târgul „Fabricat în Basarabia”, unde companiile din Republica Moldova vor avea ocazia să-și expună cele mai calitative produse. Evenimentul va avea loc pe 18 iunie, la Palatul Parlamentului din București.

„Fabricat în Basarabia” este desfășurat împreună cu Ambasada Republicii Moldova la București, Uniunea Culturală a Românilor Basarabeni și Organizația Studenților Basarabeni din București și tinde să susțină eforturile mediului privat de afaceri din Republica Moldova, oferindu-i oportunitatea de a se dezvolta și de a se lansa pe piața Uniunii Europene.

Astfel, în perioada 18-21 iunie, 20 de companii de top din Republica Moldova vor avea posibilitatea să-și expună, dar și să comercializeze produsele în cea mai impunătoare și prestigioasă locație din București – Palatul Parlamentului. În cadrul târgului, vor fi prezenți demnitari de stat, politicieni, reprezentanți ai mediului de afaceri, corpul diplomatic acreditat la București, instituții mass-media, dar și publicul larg.

Menționăm că integrarea Republicii Moldova în spațiul valoric european și gestul de încurajare pro-european prin parafarea în 2013 a Acordului de Asociere constituie un important eveniment pentru economia Republicii Moldova. Anume în această perioadă companiile din Republica Moldova au nevoie de experiența și sprijinul României la capitolul integrării în spațiu economic european și promovarea produselor autohtone pe piața românească și europeană.