ROMÂNIA BREAKING NEWS

Subsecretarul de stat Victor Ionescu a prezentat Campania IASL în județele Olt și Dolj

Campania Națională IASL derulată de MRP și instutuțiile partenere a ajuns astăzi,18 aprilie, în județele Olt și Dolj.

Subsecretarul de stat din cadrul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, Victor Ionescu, împreună cu reprezentanții instituțiilor partenere, a prezentat, astăzi, 18 aprilie, la Slatina cele mai importante elemente ale campaniei naționale „Informare acasă! Siguranță în lume!”, ediția 2019 în prezența a peste 300 de participanți.

Evenimentul a avut loc la Colegiul Național „Ion Minulescu” și au participat reprezentanți ai CJ Olt, inspector general școlar Ion Adrian Barbulete, Director Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, filiala Slatina, Victor Tita, precum și reprezentanți ai ANITP, ITM, AJOFM, DJST, cadre didactice și elevi de la școlile din județ.

În aceeași zi, Victor Ionescu a prezentat campania IASL în județul Dolj, la Craiova în Aula Universității ”Mihai I – din Craiova. Alături de subsecretarul de stat, au mai fost prezenți inspectorul școlar general Leontina Monica Suna precum și reprezentanți ai ANITP, ITM, AJOFM.

Evenimentul de la Craiova a reunit peste 300 de participanți, elevi, studenți și directori ai liceelor din județ.

Campania IASL continuă în toate județele țării.

 

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.