ROMÂNIA BREAKING NEWS

SUA și-a reconfirmat sprijinul pentru Republica Moldova

SUA și-a reconfirmat sprijinul pentru Republica Moldova

SUA va continua să sprijine Republica Moldova în implementarea reformelor. Declarația a fost făcută de către Asistentul Adjunct al Secretarului de Stat al Statelor Unite ale Americii, Bridget Brink, în cadrul întrevederii cu președintele Parlamentului, Andrian Candu, informează un comunicat de presă al Legislativului, informează BasarabiaPress citat de romaniabreakingnews.ro

Oficialii au discutat în cadrul întrevederii, despre prioritățile legislative și evoluțiile politice din Republica Moldova. În acest context, speakerul Andrian Candu a declarat că accelerarea implementării Acordului de Asociere și eliminarea  restanțelor înregistrate în acest sens este una dintre principalele priorități ale Legislativului.

De asemenea, el s-a referit la importanța adoptării în lectură finală a pachetului de integritate, a celui financiar-bancar și a celui energetic.

În cadrul aceleiași întrevederi, oficialii au discutat și despre reluarea negocierilor cu Fondul Monetar Internațional, reforma audiovizualului, implicarea mai activă a societății civile în procesul legislativ. Totodată, părțile s-au referit la situația din regiunea transnistreană și din Găgăuzia.
La rândul său, Asistentul adjunct al Secretarului de Stat al SUA, Bridget Brink, a declarat că SUA va continua să sprijine reformele în care s-a angajat Republica Moldova. Oficialul american a subliniat că acțiunile de reforme trebuie să fie complete și să decurgă ascendent.
Asistentul adjunct al Secretarului de Stat al SUA, Bridget Brink, efectuează o vizită de lucru în Republica Moldova, în perioada 2-4 martie 2016.

Publicat de romaniabreakingnews.ro – BasarabiaPress-UA și-a reconfirmat sprijinul pentru Republica Moldova

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: