ROMÂNIA BREAKING NEWS

Studentist, o aplicaţie românească care înlesneşte contactul dintre studenţii de la Stomatologie şi pacienţi

Studentist, o aplicaţie românească care înlesneşte contactul dintre studenţii de la Stomatologie şi pacienţi

Programatorul Mario Vasile, absolvent al Universităţii Politehnica din Timişoara, a pus la punct o aplicaţie care înlesneşte contactul dintre studenţii de la Stomatologie şi pacienţi.

Studenţii de la facultăţile de stomatologie sunt tot timpul în căutare de pacienţi. Începând din anul trei, ei fac deja lucrări, la început mai simple, apoi, odată cu trecerea anilor, trec la nivel superior. Până nu demult dădeau anunţuri prin ziare de mică publicitate, lipeau mesaje pe stâlpi sau ziduri ori apelau la prieteni.   Programatorul Mario Vasile, absolvent al Universităţii Politehnica din Timişoara, s-a gândit să rezolve această problemă, punând la punct aplicaţa Studentist.

„Am făcut aplicaţia împreună cu prietena mea, care este studentă în anul şase, la Stomatologie. Ea tot timpul avea probleme cu găsirea pacienţilor. Tot timpul se chinua, tot posta pe diverse grupuri de pe Facebook, afişe prin oraş. E povestea veche. În fiecare an vezi anunţurile de la studenţii de la Stomatologie, că vor pacienţi. Sunt programator aşa că am zis că fac eu aplicaţia, ca studenţii să aibă un canal prin care ei să discute direct cu pacienţii”, a declarat Mario Vasile

Aplicaţia Studentist funcţionează foarte simplu. Ea poate fi descarcată pentru Android şi IOS.    „Instalezi aplicaţia pe telefon, te loghezi cu Facebook sau cu Google, îţi alegi oraşul din care eşti, am ales şapte oraşe, marile centre universitare, după care ai patru categorii din care poţi să alegi. Durere, carii, igienizări şi lucrări. Laşi numele şi numărul de telefon, iar toţi studenţii din oraşul tău vor primi o notificare că a fost adăugată o cerere nouă. Doar primul student care intră pe pacient primeşte numărul tău de telefon. Studenţii te aleg pe tine, pentru că ei sunt mulţi”, a mai declarat Mario Vasile pentru adevarul.ro

Se plăteşte doar materialul

Tarifele la studenţi sunt foarte mici, nu se se compară cu cele practicate în cabinetele dentare. Practic, de cele mai multe ori pacientul plăteşte doar materialele pe care studenţii le cumpără de la tehnicienii dentari. De exemplu, o igienizare, un detartraj, costă undeva la 20-30 de lei, în condiţiile în care la un cabinet privat nu e mai ieftin de 150 de lei.   „Să-ţi dau un exemplu. Ai nevoie de o coroană la un dinte care este distrus. Dacă mergi la un cabinet, ţi se va scoate caria şi nervii. Cel mai ieftin scos de nervi este 200-300 de lei, plus încă 50 de lei pilitul dintelui. Se pune ceva provizoriu până vine lucrarea, încă 100 de lei. Ajungi la 400 de lei cu pregătirea unui dinte. Apoi costă şi lucrarea care vine, manopera tehnicianului, de obicei, metalo-ceramica e 50 de euro. La noi se plăteşte numai tehnicianul. Mai toate materialele sunt plătite de noi, de la anestezie la compozitele pentru plombe. De la facultate primim cam 15 la sută”, a mai spus studenta. Mai multe detalii pe adevarul.ro

Studentist este aplicația prin care contactezi studenții de la medicină dentară pentru rezolvarea ieftină, rapidă și eficientă a problemelor tale dentare.

CUM TE AJUTĂ?

Studenții de la medicină dentară sunt instruiți și supravegheați de cadre didactice competente ce prezintă performanțe clinice înalte. Materialele utilizate sunt de cea mai bună calitate. Vei fii înconjurat de un mediu plăcut și primitor, plin de zâmbete și profesionalism!

Studentist este disponibil in: Timisoara, Bucuresti, Iasi, Cluj, Sibiu, Targu Mures si Craiova

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: