ROMÂNIA BREAKING NEWS

STOP Zvon! Maia Sandu a făcut precizări despre candidatura la președinția României!

STOP Zvon! Maia Sandu a făcut precizări despre candidatura la președinția României!

Maia Sandu – președinta României? Este Maia Sandu pe urmele lui Alexandru Ioan Cuza? Maia Sandu poate deveni în 2024  şi preşedintele României? Această temă a înfierbântat multe condeie până acum, mai ales la București. Diverși analiști și observatori politici din România spun că ar fi o criză de prezidențiabili.

„Nu candidez la nicio funcție în România” Declarația aparține președintei Republicii Moldova, Maia Sandu, și a fost făcută miercuri, 15 februarie curent, în cadrul emisiunii „Punctul pe AZi” de la TVR Moldova.

„Știu că sunt oameni de cealaltă parte a Prutului care urmăresc ce facem noi, la Chișinău, care apreciază ce facem noi și cărora le sunt tare recunoscătoare”, a declarat Maia Sandu, adăugând că are aici niște sarcini importante de dus la capăt.

Potrivit președintei Republicii Moldova, sarcina sa este să țină Republica Moldova de partea lumii libere și să o ducă în UE. „Sarcină importantă și complicată”, a punctat ea. „În acest sens, contăm pe sprijinul României, sprijinul președintelui, sprijinul românilor”, a punctat Maia Sandu.

 

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: