ROMÂNIA BREAKING NEWS

Stoltenberg: NATO este alături de Franța împotriva terorismului

Stoltenberg: NATO este alături de Franța împotriva terorismului

Alianța Nord-Atlantică este alături de Franța în lupta împotriva terorismului, a declarat secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, după atentatele soldate cu zeci de morți în Paris, informează Reuters.

„Sunt profund șocat de atacurile teroriste oribile care au avut loc la Paris. Gândurile mele se îndreaptă către familiile victimelor, către toți cei afectați și către poporul francez”, a spus Stoltenberg.

„Suntem împreună puternici și uniți în lupta împotriva terorismului. Terorismul nu va învinge niciodată democrația”, a declarat secretarul general al NATO.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: