ROMÂNIA BREAKING NEWS

ȘTIRI EXTERNE: A MURIT PREȘEDINTELE VENEZUELEI, HUGO CHAVES

Vicepreședintele venezuelean Nicolas Maduro a anunțat luni seară decesul președintelui Hugo Chavez. Guvernul a convocat o reuniune a liderilor politici și militari ai țării.

Chavez a revenit la Caracas în urmă cu două săptămâni, după ce a fost spitalizat la Havana. A urmat o cură de chimioterapie foarte puternică și terapii complementare.

Fostul președinte al Venezuelei a murit la vârsta de 58 de ani, după ce a condus țara timp de 14 ani, iar anunțul decesului său nu reprezintă o surpriză, deteriorarea stării sale de sănătate fiind cunoscută.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: