ROMÂNIA BREAKING NEWS

Statele Unite ale Americii cer alegeri libere şi corecte în Republica Moldova

Statele Unite ale Americii cer alegeri libere şi corecte în Republica Moldova

David Hale, demnitar american de rang înalt în cadrul Departamentului de stat, a vorbit la telefon, separat, cu Igor Dodon şi Maia Sandu, candidaţii care sunt plasaţi de sondajele de opinie în fruntea clasamentului electoral din Republica Moldova, transmite TVR Moldova, citat de romaniabreakingnews.ro .

Potrivit sursei citate, în discuţiile cu cei doi, David Hale a subliniat importanţa unui proces electoral în care să fie respectată voinţa poporului. Oficialul american s-a mai referit şi la condiţiile echitabile de concurenţă pentru toţi candidaţii, eliminarea sprijinului ilegal străin pentru campaniile politice şi accesul imparţial la mass-media, se arată într-un comunicat de presă publicat de Departamentul de Stat al SUA.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: