ROMÂNIA BREAKING NEWS

Video: Petre Roman despre„Starea economică și socială a României în Decembrie ’89. Panoramare asupra economiei românești pentru perioada 1938 – 2019”

Video: Petre Roman despre„Starea economică și socială a României în Decembrie ’89. Panoramare asupra economiei românești pentru perioada 1938 – 2019”

Actualizare video, 18 aprilie 2019:

8 aprilie 2019

În anul împlinirii a 30 de ani de la izbucnirea, desfășurarea și victoria Revoluției Române din Decembrie 1989, Institutul Revoluției Române din Decembrie 1989 vă invită la conferința publică „Starea economică și socială a României în Decembrie ’89. Panoramare asupra economiei românești pentru perioada 1938 – 2019”. Conferențiază Prof. univ. dr. Petre ROMAN. Manifestarea se va desfășura pe 16 aprilie 2019, ora 15.30 la sediul IRRD, Sala Liviu Cornel Babeș, Strada C. A. Rosetti nr. 33, sector 2, București.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: