ROMÂNIA BREAKING NEWS

Splendida Victorie! Echipa feminină de volei CSM București a cucerit primul trofeu european al voleiului feminin românesc!

Splendida Victorie! Echipa feminină de volei CSM București a cucerit primul trofeu european al voleiului feminin românesc!

CSMB, care joacă prima finală a unei echipe feminine de volei din României, a obținut o victorie splendidă, după o oră și 35 de minute de la ]nceperea jocului. CSM București a câștigat primele două seturi din manșă retur a finalei Challenge Cup cu Trabzon și și-a asigurat deja Cupa Challenge. CSM București conduce în acest moment în returul cu Trabzon cu 2-0 la seturi și a cucerit Challenge Cup, primul trofeu european din istoria voleiului feiminin românesc.

CSM Bucuresti în tricouri albastre ( imagine din meciul cu MTK)

Româncele noastre au avut un început foarte bun și au condus chiar și cu 7-3, însă turcoaicele au revenit miraculos și au câștigat șapte puncte consecutive. Fetele noastre însă n-au renunțat și s-au impus datorită atacurilor în forță trimise foarte bine de jucătoarea Roxana Bacșiș.

CSm Bucuresti – VICTORIE !!!

Setul doi a debutat relativ echilibrat până la scorul de 3-3, însă după aceea jucătoarele noastre au preluat conducerea jocului, apărarea fiind piesa principală. Turcoaicele au căzute psihic, iar româncele s-au distrat în setul secund, cel care le-a adus și trofeul.

Partida tur disputată la București,  a fost cea în care CSM s-a impus cu 3-1 (20-25, 25-16, 25-16, 25-15) după un prim set pierdut în fața turcoaicelor.

CSM București, echipă înființată în urmă cu nouă ani,  a fost la prima finală europeană din istoria sa, dar și a voleiului feminin românesc. Ultima medalie datează din 1974, când  echipa Dinamo București a obținut bronzul în Cupa Cupelor. Challenge Cup este a treia competiție valorică a continentului, după Liga Campionilor și CEV Cup.

 Andrei Rădescuromaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: