ROMÂNIA BREAKING NEWS

Spitalului Oncologic din Cernăuţi (Nordul Bucovinei -Ucraina), renovat de ROMÂNIA

Spitalului Oncologic din Cernăuţi (Nordul Bucovinei -Ucraina), renovat de ROMÂNIA

La Spitalul Oncologic din  Cernăuţi a avut loc o întâlnire de lucru privind desfăşurarea lucrărilor de reparaţie a Secţiei de Radiologie. Asistenţa financiară în valoare de circca 75 mii de euro a fost acordată de către Agenția de Cooperare Internațională pentru Dezvoltare, RoAid din România informează bucrpress.eu citat de romaniabreakingnews.ro

Potrivit sursei ciatet, delegația Agenției de Cooperare Internațională pentru Dezvoltare RoAid, din cadrul Ministerului Afacerilor Externe din România, condusă de Cezar Cătălin Marin, directorul general adjunct, a efectuat o vizită de lucru în regiunea Cernăuți, inspectând lucrările. A fost constat faptul că acestea au fost realizate în proporție de 75 la sută.  Consulului general al României la Cernăuți, Irina Loredana Stănculescu, a declarat că acest proiect este unul de valoare în relația bilaterală ROMÂNIA – UCRAINA.

Redacția RBN Press menționează că în Nordul Bucovinei, Regiunea Cernăuți există o importantă comunitate istorică românească, care va fi beneficiara acestei investiții.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: