ROMÂNIA BREAKING NEWS

Spitalului Oncologic din Cernăuţi (Nordul Bucovinei -Ucraina), renovat de ROMÂNIA

Spitalului Oncologic din Cernăuţi (Nordul Bucovinei -Ucraina), renovat de ROMÂNIA

La Spitalul Oncologic din  Cernăuţi a avut loc o întâlnire de lucru privind desfăşurarea lucrărilor de reparaţie a Secţiei de Radiologie. Asistenţa financiară în valoare de circca 75 mii de euro a fost acordată de către Agenția de Cooperare Internațională pentru Dezvoltare, RoAid din România informează bucrpress.eu citat de romaniabreakingnews.ro

Potrivit sursei ciatet, delegația Agenției de Cooperare Internațională pentru Dezvoltare RoAid, din cadrul Ministerului Afacerilor Externe din România, condusă de Cezar Cătălin Marin, directorul general adjunct, a efectuat o vizită de lucru în regiunea Cernăuți, inspectând lucrările. A fost constat faptul că acestea au fost realizate în proporție de 75 la sută.  Consulului general al României la Cernăuți, Irina Loredana Stănculescu, a declarat că acest proiect este unul de valoare în relația bilaterală ROMÂNIA – UCRAINA.

Redacția RBN Press menționează că în Nordul Bucovinei, Regiunea Cernăuți există o importantă comunitate istorică românească, care va fi beneficiara acestei investiții.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: