Spectrul „CONDAMNĂRII” și „URMĂRIRII INTERNAȚIONALE” naște reacții de tensiune si neliniște dincolo de Nistru printre așa zisele organe ale legii din Transnistria! (KGB)

kgb transnistriaKGB-Transnistria își exprimă îngrijorarea cu privire la declarațiile procurorului general al Republicii Moldova, Corneliu Gurin, care ar fi lansat, în viziunea acestei așa zise instituții, ,,o serie de acuzații nefondate și amenințări explicite la adresa autorităților publice și a agenților de aplicare a legii” în regiunea transnistreană.

KGB-ul din regiunea separatistă consideră că poziția procurorului general indică intenția Republicii Moldova de a lua măsuri îndreptate împotriva autorităților de la Tiraspol, care vizează arestarea și emiterea unor mandate internaționale de arestare. Securitatea transnistreană este de părere că Gurin și-a exprimat dorința ca locuitorii din regiunea separatistă să fie închiși sub pretexte false. Totodată, KGB-ul anunță că potrivit unor informații pe care le deține, Chișinăul a inițiat proceduri penale împotriva unui număr de oameni ai legii din regiunea transnistreană.

Procurorul general al Republicii Moldova, Corneliu Gurin, a declarat luni,  17 februarie, în cadrul unei emisiuni, cu referire la cazul reținerii de către separatiști a directorului liceului românesc de la Tiraspol, Ion Iovcev, că autoritățile din regiunea transnistreană nu se află la prima abatere și a dat de înțeles că persoanele vinovate de incident vor fi sancționate.

Așa-zisul ”Comitet al Securității de Stat” recomandă autorităților regiunii separatiste să părăsească teritoriul controlat de Chișinău (n.r. Republica Moldova) pentru a evita sancțiunile prevăzute de Procuratura Generală!

Timpul.md

kgb transnistria

Приднестровье, Внимание! Уведомление для любителей вмешаться! Вы будете привлечены к ответственности на международном уровне! ATENȚIE TRANSNISTRIA! AVIZ AMATORILOR! PROCURATURA REPUBLICII MOLDOVA INSTRUMENTEAZĂ CAZUL PRIVĂRII DE LIBERTATE A DIRECTORULUI ION IOVCEV! URMĂTORUL PAS: FĂPTUITORII TRANSNISTRENI VOR PUTEA FI DAȚI ÎN URMĂRIRE INTERNAȚIONALĂ!

Atentie transnistria