ROMÂNIA BREAKING NEWS

Spectacol de teatru, colinde și cadouri pentru copii de la Moș Crăciun, sâmbătă, la Facultatea de Drept. Intrarea este liberă

Spectacol de teatru, colinde și cadouri pentru copii de la Moș Crăciun, sâmbătă, la Facultatea de Drept. Intrarea este liberă

Pe 17 decembrie, începând de la ora 18:00, în Aula Magna a Facultății de Drept va avea loc un spectacol pentru copii „Sărbători pentru toți” aflat la a III-a ediție, organizat în scop caritabil.

Spectacolul pentru copii va fi prezentat de actrița Ioana Picoș, iar pe scenă vor urca: Trupa de teatru „Matroli”, cu piesa „Tic, tac. Vine Moș Crăciunul!”, corul de copii al Asociației „Diaconia” și corul voluntarilor Asociației „Studenți pentru viață”.

Copii prezenți la eveniment vor primi daruri de la Moș Crăciun alături de cei 50 de copii de la Centrul „Diaconia”. De asemenea, în cadrul evenimentului va avea loc o expoziție cu lucrări ale copiilor și un târg caritabil de prăjituri făcute în casă.

„În timp ce noi ne pregătim să petrecem cu pace și bucurie Crăciunul în sânul familiei, sunt mame și copii care au fost nevoiți să se smulgă brutal din mediul familial și să înceapă o nouă viață, în care să reînvețe iubirea și să regăsească pacea de care au atâta nevoie. Poate că aceste suflete greu încercate îl așteaptă cu cea mai mare ardoare pe Moș Crăciun, ca o promisiune a binelui și iubirii pentru toți”, spun reprezentanții organizației într-un comunicat de presă.

Fondurile vor merge către  Centrul Diaconia, care sprijină victimele violenței domestice- mame și copii. Evenimentul este organizat la inițiativa  membrilor asociației „Studenți pentru viață – Universitatea din București” în parteneriat cu Centrul de primire în regim de urgență a mamelor cu copii victime ale violenței în familie „Patriarh Justinian Marina” al Asociației Diaconia a Patriarhiei Române, cu sprijinul Universității din București, al Asociației Feminism proFamilie și al companiei Artist Party.

Găsiși aici evenimentul de pe Facebook. Adresa Facultății de Drept din cadrul Universității din București este: Bd. Mihail Kogălniceanu nr. 36-46, sector 5, București.

Evenimentul a fost transmis live stream pe canalul Ustream al România Breaking News.

Înregistrarea este disponibilă pe youtube, ca playlist format din 5 părți:

 

Conținutul articolului preluat de pe : http://pedagoteca.ro

Publicat de Ion Anton romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: