ROMÂNIA BREAKING NEWS

Specialiștii ucraineni: Alexandru Bejan, elevul arestat de autoritatile autoproclamatei Republici Transnistrene, nu este autorul scrisorii

Alexandru Bejan

Elevul de la Liceul „Lucian Blaga” din Tiraspol care este acuzat de către KGB-ul transnistrean de terorism nu este autorul scrisorii. Acesta este verdictul unor specialiști de la Universitatea Națională „I.I.Mecinikov” din Odessa, Ucraina, comunică publicația Adevărul.

Conform specialiștilor ucraineni, scrisoarea a fost scrisă de altcineva. „Autorul textului și executorul sunt persoane diferite. Autorul are o anumită pregătire oratorică, vorbește mult, citește, are legături cu structurile criminale. Cel mai probabil, este vorba de un bărbat de vârstă medie”, a menționat Natalia Bardina, doctor în științe filologice, citată de Adevărul.

De asemenea, experta a menționat că persoana care ar fi scris textul este o femeie.

 

SURSA: Moldova.org

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: