ROMÂNIA BREAKING NEWS

Sorin Grindeanu isi continua activitatea obisnuita de premier, intalnindu-se cu oficiali europeni

Sorin Grindeanu isi continua activitatea obisnuita de premier, intalnindu-se cu oficiali europeni

Programul stabilit pentru joi, la Palatul Victoria, ramane neschimbat, chiar daca ministrii cabinetului Grindeanu si-au dat demsia. Astfel, premierul Sorin Grindeanu s-a intalnit in cursul zilei de joi cu prim-ministrul Landului Saxonia, Stanislaw Tillich. In agenda figureaza si o intrevedere cu presedintele Comitetului Economiei germane pentru Europa de Est, Wolfgang Buchele.
Liviu Dragnea a anuntat miercuri ca si PSD, si ALDE au retras sprijinul politic pentru guvernul Grindeanu. El a mai spus ca Grindeanu nu a fost exclus din partid, dar a confirmat ca orice membru PSD care va intra intr-un guvern Grindeanu va fi exclus din partid.
Dragnea a mai anuntat ca toti ministrii PSD din Guvernul Grindeanu au demisionat.

Premierul Sorin Grindeanu a fost felicitat de catre prim-ministrul Landului Saxonia, Stanislaw Tillich, pentru decizia de a ramane in functia de premier.

Oficialul german l-a laudat pe premier pentru decizia sa spunand ca Romania are nevoie de „stabilitate” in actualul context international tensionat.

Grindeanu s-a intalnit cu  prim-ministrul Landului Saxonia, Stanislaw Tillich, la ora 10.00, iar de la ora 13.00 are programata o intrevedere cu presedintele Comitetului Economiei germane pentru Europa de Est, Wolfgang Buchele.

Liderii PSD au anuntat ca se vor intruni intr-o noua sedinta a Comitetului Executiv, joi, de la ora 14.00, in care vor lua in calcul introducerea unei motiuni de cenzura.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: