ROMÂNIA BREAKING NEWS

Sorin Grindeanu isi continua activitatea obisnuita de premier, intalnindu-se cu oficiali europeni

Sorin Grindeanu isi continua activitatea obisnuita de premier, intalnindu-se cu oficiali europeni

Programul stabilit pentru joi, la Palatul Victoria, ramane neschimbat, chiar daca ministrii cabinetului Grindeanu si-au dat demsia. Astfel, premierul Sorin Grindeanu s-a intalnit in cursul zilei de joi cu prim-ministrul Landului Saxonia, Stanislaw Tillich. In agenda figureaza si o intrevedere cu presedintele Comitetului Economiei germane pentru Europa de Est, Wolfgang Buchele.
Liviu Dragnea a anuntat miercuri ca si PSD, si ALDE au retras sprijinul politic pentru guvernul Grindeanu. El a mai spus ca Grindeanu nu a fost exclus din partid, dar a confirmat ca orice membru PSD care va intra intr-un guvern Grindeanu va fi exclus din partid.
Dragnea a mai anuntat ca toti ministrii PSD din Guvernul Grindeanu au demisionat.

Premierul Sorin Grindeanu a fost felicitat de catre prim-ministrul Landului Saxonia, Stanislaw Tillich, pentru decizia de a ramane in functia de premier.

Oficialul german l-a laudat pe premier pentru decizia sa spunand ca Romania are nevoie de „stabilitate” in actualul context international tensionat.

Grindeanu s-a intalnit cu  prim-ministrul Landului Saxonia, Stanislaw Tillich, la ora 10.00, iar de la ora 13.00 are programata o intrevedere cu presedintele Comitetului Economiei germane pentru Europa de Est, Wolfgang Buchele.

Liderii PSD au anuntat ca se vor intruni intr-o noua sedinta a Comitetului Executiv, joi, de la ora 14.00, in care vor lua in calcul introducerea unei motiuni de cenzura.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: