ROMÂNIA BREAKING NEWS

Șoc matrimonial nistrean! Așa zisa republică nistreană (separatistă) o va avea în curând pe Nina Ștanski drept „primă doamnă”. Se căsătorește cu Evghenii Șevciuk, pretinsul președinte nistrean

Evghenii Șevciuk pretinsul președinte al republicii separatiste nistrene, a declarat pe pagina pretinsei administrații prezidențiale nistrene, că  în viitorul apropiat , viceprim-ministru pentru cooperare internațională, actualul ministrul de externe Nina Ștanski, „va merge la un alt loc de muncă și nu va mai ocupa vreun post de ministru”, iar Ministerul de Externe va avea un nou lider. Nina Ștanski va deveni prima doamna a Transnistriei.

Nina Stanski

Nina Stanski

Evghenii Sevciuk

Evghenii Sevciuk

Editat și publicat de Lena Captari / Flux News MDromaniabreakingnews.ro / surse: president.gospmr.ru / novostipmr.com

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: