ROMÂNIA BREAKING NEWS

Simpozionul internațional „Paul Goma – 80 de ani”, organizat de IICCMER în luna septembrie

Simpozionul internațional „Paul Goma – 80 de ani”, organizat de IICCMER în luna septembrie

Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc (IICCMER) organizează Simpozionul internațional „Paul Goma – 80 de ani”, care va avea loc joi, 24 septembrie 2015, începând cu ora 9.30, la Jockey Club din București (Str. Episcopiei nr. 9).
Lucrările Simpozionului se concentrează pe evocarea personalității și operei lui Paul Goma în contextul exilului românesc și al vieții societății românești în postcomunism. Programul evenimentului este disponibil mai jos:

Goma_2015_PROGRAM_verso

Print

Publicat de romaniabreakingnews.ro /sursa: http://www.iiccr.ro/img/comunicate_de_presa/2015/Goma_2015_PROGRAM_verso.jpg

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: