ROMÂNIA BREAKING NEWS

Simpozion cu tema – “Românii din Bulgaria, trecut prezent și viitor”, la Vidin

Pe 3 noiembrie 2012 AVE – Uniunea Etnicilor Romani din Bulgaria în colaborare cu Centru Cultural Român din Vidin, Societatea Culturală a Vlahilor și Asociația Curcubeul peste Dunăre organizeaza simpozionul cu tema: “Românii din Bulgaria, trecut prezent și viitor” transmite Romanian Global News.

 
La simpozion vor lua parte lideri ai comunității românești din Bulgaria, România și Serbia, istorici, sociologi, jurnaliști, oameni politici, membri ai corpului diplomatic ai Ambasadei Române din Sofia, profesori universitari, studenți

 

PROGRAM:

09.00 -11.00 deschiderea simpozonului și prima parte a lucrărilor
11.00– 11.30 pauză de cafea
11.30 – 13.30 partea a doua a simpozionului cu lucrări pe secțiuni
13.30 – 14.30 prânz
15.00 – 17.00 ultima parte a simpozionului cu concluziile și inchiderea

 

sursa: rbnpress.info

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: